
Всесвітній день кухаря 20.10.2020!
Сьогодні, 20 жовтня, відзначаємо Всесвітній день кухаря! 🎂
Міжнародна дата була заснована в 2004 році з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств.
А передісторія свята така: у давньогрецького бога лікування Асклепія (він же – римський Ескулап) була дочка Гигея, яка вважалася берегинею здоров’я (від її імені, до речі, сталося слово “гігієна”). А їх вірною помічницею в усіх справах була кухарка Куліна, яка стала протегувати кухарського мистецтва, який отримав назву “кулінарія”.
Порада від Першої експериментальної друкарні до свята: 🍽️
повноцінний обід додасть сил на залишок дня, і допоможе «полегшити» вечерю, тому обідню перерву ігнорувати небажано. Добре, якщо в обід вдасться з’їсти тарілку гарячого супу.
Традиційний час обіду 13 – 14 годин вибрано, до речі, не випадково. Як правило, до цього часу фізичні і розумові сили людини прагнуть до нуля, і виникає нагальна потреба поповнити енергетичні запаси організму. Також не радимо проводити обідню перерву за робочим столом, найкраще – змінити обстановку і відволіктися від справ.
Бережіть здоров’я і звертайтеся до професіоналів! Перша експериментальна друкарня в Харкові є провідною друкарнею України.
Ми завжди на зв’язку і відповімо на всі Ваші запитання!
+38 (067) 543 56 55
+38 (099) 543 56 55
+38 (073) 545 56 55
www.exp-print.com.ua

-
Всесвітній день кухаря 20.10.2020!
Сьогодні, 20 жовтня, відзначаємо Всесвітній день кухаря! 🎂
Міжнародна дата була заснована в 2004 році з ініціативи Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств.
А передісторія свята така: у давньогрецького бога лікування Асклепія (він же – римський Ескулап) була дочка Гигея, яка вважалася берегинею здоров’я (від її імені, до речі, сталося слово “гігієна”). А їх вірною помічницею в усіх справах була кухарка Куліна, яка стала протегувати кухарського мистецтва, який отримав назву “кулінарія”.
Порада від Першої експериментальної друкарні до свята: 🍽️
повноцінний обід додасть сил на залишок дня, і допоможе «полегшити» вечерю, тому обідню перерву ігнорувати небажано. Добре, якщо в обід вдасться з’їсти тарілку гарячого супу.
Традиційний час обіду 13 – 14 годин вибрано, до речі, не випадково. Як правило, до цього часу фізичні і розумові сили людини прагнуть до нуля, і виникає нагальна потреба поповнити енергетичні запаси організму. Також не радимо проводити обідню перерву за робочим столом, найкраще – змінити обстановку і відволіктися від справ.
Бережіть здоров’я і звертайтеся до професіоналів! Перша експериментальна друкарня в Харкові є провідною друкарнею України.
Ми завжди на зв’язку і відповімо на всі Ваші запитання!
+38 (067) 543 56 55
+38 (099) 543 56 55
+38 (073) 545 56 55
www.exp-print.com.ua